TESTIMONIAL

Nornabila Affendi

March 28, 2017

Nadira idari bt Sufaat

March 28, 2017

Dah 3 tahun berturut2 buat T-shirt dengan en Nik. Saya guru kelas sekolah rendah darjah 6. Puas cari kedai printing T-shirt tapi tak puas hati sebab mahal dan kurang berkualiti. Saya pun cari website saja2 je dan terjumpa web ni. saya suka sebab boleh design sendiri dan duduk rumah goyang kaki je tunggu T-shirt siap hehe. saya gembira bila anak2 murid saya gembira dan ini lah kenangan kami bersama. Saya akan terus order dan promosi pada kawan2 guru lain.

Yuzai Yusop

March 28, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: Baju memang cantik saya sangat berpuas hati memang menepati apa yang di kehendaki dan tarikh yg sepatut.. Memang sangat2 berpuas hati..

nurul huda

March 28, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: Alhamdulillah.. senang sgt berurusan dengan encik nik dalam hal mencetak ni.. Boleh layan customer yg banyak karenah mcm sy ni. Tak sampai 3 minggu, dah siap hantar dah baju. ingatkan dapat lepas raya.. tup2 org dtg hantar baju sebelum raya. Syukur sgt n encik nik sgt percaya customer sampai bg kita tgk baju dan kualiti baru bayar penuh..
Service sangat baik dan harap pasni bole tempah lagi untuk family pulak. Tq Mohcetakbaju ?

nur aznin azahar

March 28, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: kteorg satu klas suka dan puas hati dgn baju yg en.nik buat kn…terima kasih yer…….

nadiyah

March 28, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: pertama kali order online utk cetak baju..mulanya rasa ragu2 gak…tp bila tgk byk komen…ternyata semua komen adalah benar…perkhidmatan mmg baik..cuma ada skit msalah saiz ..mungkin dari segi design cutting yg kami pilih .jd ada beberapa baju yg terpaksa reorder semula..pasai kecil…apa pun baju tambahan ingatkan tak smpat sampai sblm tarikh…mmg cepat sampai .terima kasih banyak2 semoga perniagaan En Nik dan Puan Salina akan bertambah maju…ada diskaun lagi klu order byk tau terima kasih sekali lagi…pnjg plak komennnya nooo…heheheh

Nurulhaziqah binti Zainudin

March 28, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: Assalammualaikum,
Ini adalah kali pertama saya menempah baju kelas sebanyak 36 helai..Kerjanya amat memuaskan ..Saya harap perniagaan Nik akan bertambah maju..

ANIKA AMRUL

March 2, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: pertama kali order memang rasa risau, sebab dealer jauh dari tempat kami. tetapi bila dh siap, semua pelajar bagi respon yang baik utk baju ni, and servis dari mohcetakbaju ni memang cepat, tiada kecacatan atau kekurangan. we proud of you.
Ni ayat asal customer tanpa sebarang pindaan.

AMIRUL FIKRI

March 2, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: pertama kali order memang rasa risau, sebab dealer jauh dari tempat kami. tetapi bila dh siap, semua pelajar bagi respon yang baik utk baju ni, and servis dari mohcetakbaju ni memang cepat, tiada kecacatan atau kekurangan. we proud of you.
Ni ayat asal customer tanpa sebarang pindaan.

hendrik

January 28, 2017

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: buat masa nih sudah kali ke-2 buat tempahan jumlah yang banyak, dan sungguh berpuas hati dengan pengurusan Mr.Nik , senang berurusan, delivery pun bagus, terutama kos shipment barang sangat dihargai, terima kasih banyak2.. dan customer juga berpuas hati dengan kualiti baju yang ditempah.

Mudah-mudahan perniagaan Mr.Nik bertambah maju.

Customer from Sabah.

aziff hazmi

March 8, 2016

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: komen – promotkan lebih ker ipta dan ipts……

pesanan – cara anda bisnes dah bagus bagi saya…..kerana ianya murah dan berpatutan….. cuma klu boleh terima lah sehelai atau 2 helai baju yang boleh print lebih dari 3 warna…… sebelum nie saya order 2 helai baju dengan harga rm50… cuma limited 2 warna sahaja…… kainnya memuaskan dan sgt menarik terima kasih……. minta maaf kerna pemintaan saya nie agak tinggi…… saya akan cuba mempromotkan lagi anda punya print baju dgn kawan2 saya…..

md. ikram

March 28, 2013

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: SANGAT BERPUAS HATI . First time berurusan dgn mohcetak baju ni . Sya stay sabah jd takut dan ragu2 pulak nak order jauh2 tp bila dah order , kitorang satu kelas brasa sgt lega,happy,excited dan puas hati dgn perkhidmatan En. Nik dan Pn.Salina . Sya tak henti2 brtanya psal prkembngan baju kitorang tp mohcetak baju sabar dan tetap beri layanan yg sgt mesra dan baik . Baju tu sya order dlam 3 minggu sbelum raya dan siap dlam 2 minggu lebih jer dan smpai tepat pd masa serta keadaan baju tu memang terbaik, thumbs up. Sgat berpuas hati dgn harga yg mohcetakbaju tawarkan sebab memang berpatutan dan kos pnghantaran ditanggung 50% oleh mereka . So, next time l’ll order more product with them.I really recomend Mohcetakbaju to you . TERIMA KASIH MOHCETAKBAJU ?

Korea

August 28, 2012

Rizal

July 24, 2012

-cara kerja yang profesional
-hasil kerja yang berkualiti tinggi
-khidmat pelanggan yang cepat dan mesra
-saya sangat berpuas hati
-terima kasih abang nik

Syed Hasifi

July 23, 2012

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: Penghantaran yg baik, cepat dan memuaskan. Siap pada masa yg dikehendaki.
Kualiti print dan kain yg bagus. Servis dan layanan yg terbaik!! Harga juga berpatutan.
Semoga cepat bertambah maju dan berjaya.
Terima Kasih kepada En. Nik dan Pn. Salina.

jai

July 9, 2012

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: assalamualaikum..

bt pertama kali berurusan di sini.hasil kerja yang memuaskan  hati,mesra pelanggan,harga yang berpatutan,service yg cepat, penghantaran pn cepat…senang & cepat berurusan dgn En.Nik…terima kasih banyak2 !!

MAWAR

July 2, 2012

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: ini adalah kali pertama saya menempah baju kat sini..saya mencari di internet sahaja tanpa mengenali owner..alhamdulillah tempahan pertama untuk Sekolah berjalan dengan lancar dan begitu berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberi..tempahan juga siap pada hari yang diminta dengan harga yang berpatutan n kain yang berkualiti. Saya juga amat berterima kasih kepada owner yang telah berjaya membuat tempahan saya dengan jayanya. Saya tidak ragu2 lagi dan meneruskan tempahan untuk kelab pula..insyaallah saya juga berpuas hati.

Nurul Hamidah Muhammad

April 28, 2012

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: nir first time order baju & tempah sebanyak 36 helai..takut jugak mule2 tu tapi service ok dan kualiti printing pun memuaskan..kawan2 semua cakap cantik baju tu..

Aiez

April 28, 2012

Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: assalamualaikum.. 1st time sebenanya beli something on9 ni .. mula2 tu sje la usha2 kt internet design2 baju nk bwt baju kelas .. jmpe plak blog mohcetakbaju.com ni .. dh dok usha2 .. cam best tringn plak nk tempah cetak baju kt sini .. cerita la kt kwn2 .. tp, diorang mcm x yakin je.. pegi lah kt kedai cetak baju terdekat , tny boleh x bwt design yg ktorang bwt ni .. malangnya , die ckp x boleh, mahal plk tu .. so, bincang2 ngn kwn2 stuju la nk bwt ngn mohcetakbaju ni .. lepas tgk testimoni customer2 mohcetakbaju ni … rasa yakin n tros bwt tempahan. n alhamdulillah hasilnya sungguh memuaskan … siap pon cepat, hara pon berpatutan … mmg puas hati .. terima kasih mohcetakbaju… ?